S portálem Borovice.cz a Adam.cz můžete navštívit veletrhy REGIONTOUR & GO za výhodné vstupné!

    Učitelům všech stupňů škol a pracovníkům s organizovanou mládeží, jako jsou sdružení dětí a mládeže, sportovní kluby či centra volného času, je určen tradiční dvouhodinový workshop pod názvem Škola v pohybu. Účastníkům zprostředkuje nabídku dětské skupinové rekreace na jednom místě – představí se zajímavé lokace, možnosti vhodného ubytování pro školní kolektivy, nabídky na organizované cesty na klíč od cestovních kanceláří. Chybět nebudou ani informace o možnostech výhodného cestování skupin, slevách a akční nabídky pro učitele.

    Škola v pohybu na veletrhu Regiontour v Brně Škola v pohybu proběhne jako oficiální doprovodný program veletrhu REGIONTOUR 2013 v Brně v pátek 18. ledna 2013 od 14 do 16 hodin.

    Registrovaní návštěvníci si kromě Školy v pohybu mohou prohlédnout veletrhy REGIONTOUR a GO za zvýhodněnou cenu 80 Kč.

    „Cílem celého setkání je usnadnit učitelům a vedoucím dětských kolektivů orientaci v nabídce ubytovacích možností a aktivit při organizaci akcí jako jsou školní výlety, sportovní soustředění, přípravné kurzy či třeba lyžařské kurzy,“ říká Pavel Hofrichter, ředitel společnosti RAIN.cz, která již více než patnáct let provozuje portál pro dětskou rekreaci a tábory Borovice.cz a která workshop připravuje.

    Škola v pohybu na veletrhu Regiontour v Brně Workshop Škola v pohybu má tři části. Jednak jde o prezentaci jednotlivých partnerů formou kontaktních míst, stolečků s informačními materiály a možností individuálních konzultací. Zde návštěvníci najdou provozovatele ubytovacích středisek, vhodných pro pobyt dětských kolektivů, zástupce turistických cílů i mikroregionů s nabídkou školních výletů, ubytování či přímo pro provozovatele sportovišť či jiných zařízení pro kulturní či sportovní vyžití dětí. V neposlední řadě se tam představuje nabídka cestovních kanceláří, které vystavují na veletrhu GO a mají zájem o školní skupiny. Druhou částí jsou krátké prezentace jednotlivých regionů i cestovních kanceláří nebo ubytovacích zařízení formou videí a fotografií s mluveným komentářem v sále. Třetí částí jsou pak individuální diskuse a networking účastníků s losováním vizitek o ceny. Ceny tvoří pobyty pro učitele v partnerských penzionech a hotelech a další zajímavé ceny (mapy, knihy apod.).

    Informační server Borovice Workshop organizuje portál pro dětskou rekreaci a cestování skupin Borovice.cz a produkční agentura RAIN.cz ve spolupráci s Veletrhy Brno, pořadatelem veletrhů cestovního ruchu REGIONTOUR & GO 2013.

    Jak se workshopu zúčastnit jako návštěvník:

    Účast na workshopu ŠKOLA V POHYBU je zdarma.
    Zájemci platí jen výhodné vstupné na veletrh GO & REGIONTOUR ve výši 80 Kč.
    Podmínkou je registrace předem dle tohoto systému:

    Registrujte se na https://registrace.bvv.cz/cs/veletrhy/go-regiontour-2013/krok-1
    Tam zadejte Váš e-mail a registrační kód SKOLAVPOHYBU.
    Vyplňte zobrazený formulář a odešlete. Potvrzení registrace a voucher v PDF obdržíte e-mailem.

    Autor