Rozkřik 2008Těšíte se na třetí ročník ROZKŘIKU? Těšte se. Máte na co. Na rozdíl od posledního koncertu v září 07, kdy jsme trochu experimentovali ve snaze oslovit jiné posluchačské sféry, přidržíme se tentokrát – 21. 6. 2008 – dramaturgicky osvědčených rytmů blues, latino americo či rock music.
    Ostatně, onen experiment s Moimir Papalescu nám stejně nevyšel, což mi dodnes leží v žaludku. Ostatně podruhé, tato kapela se stejně nedlouho poté rozpadla, takže asi platí „kdo měl hrát a nezahrál, dobře mu tak!“ (arabská kletba).

    Hudební festival v Roztokách - Rozkřik - letos již 3. ročník (foto z r. 2005)Zpět k červnovému programu: přijede KOA – Mário Biháry, Franta Raba a spol. – byl jsem se na nich podívat na zanikající Deltě a byli naprosto úžasní – šlapaví, veselí až rozpustilí, někdy úžasně tkliví i latinskoameričtí, zkrátka ZN by z nich měla radost…
    Dále se moc těším na hudebníky-souputníky ze sdružení Lubomír Nohavica & Boys. Luboše známe, mimo jiné, z posledního Rozkřiku, kdy zde vystoupil s Ester Kočičkovou, Boys známe z televizoru z pořadu Uvolněte se prosím!, a především bubeníka Tomáše Makovského známe z Majerovek. Krásná muzika, výborní hráči, zajímavé a vtipné texty.
    Bluesberry. No jistě! Co jiného, než blues v nejdelší den v roce. Nepochybně nás potěší svými houpavými rytmy, při nichž se tak dobře popíjí chlazené nápoje…
    Rotor. Poctivá rocková záležitost, jak název napovídá. Rozjedou to a atmosféra U Šraněk bude nastavena na VOLUME DOPRAVA A PŘÍJEMNO.

    Těšíme se na Vás!
    ROZKŘIK
    21. 6. 2008 od 16 hodin

    Roztoky (Praha západ), Areál občerstvení U Šraněk

    Autor